Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.12.2017.

13:35

Tošić: Mesto na tabeli ne kaže ko je favorit

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izrazio je nadu da će u utakmici protiv Crvene zvezde nastaviti s pozitivnim skorom u "večitim derbijima".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Tošić: Mesto na tabeli ne kaže ko je favorit
StarSport

Tošić kaže da ove utakmice odlučuju detalji.

"Ja sam protiv Zvezde igrao četiri utakmice i imam pozitivan skor - dve pobede i dva remija. Nadam se da ću se naći na terenu i da ću nastaviti s pozitivnim skorom", rekao je Tošić novinarima u Beogradu.

Partizan će u sredu dočekati Crvenu zvezdu u 22. kolu Superlige Srbije, poslednjoj utakmici u ovom delu sezone.

"Nadam se da Partizan može da nastavi s dobrim učinkom protiv Zvezde. Koliko znam, imao je dosta uspeha na svom terenu poslednjih godina. Optimista sam, verujem da će nastaviti tim putem", rekao je Tošić.

Njegov nastup na utakmici protiv Crvene zvezde je neizvestan zbog povrede, ali on veruje da će biti spreman za derbi.

"Nije dobro za Partizan da vezni igrač rešava derbije. Imamo napadače kojima je to dužnost i koji su 'postili' u poslednje vreme i nadam da će to naplatiti sada. Ja ću se truditi da budem konkretan, da doprinesem rezultatu golom ili asistencijom. Svakako ću biti usmeren ka golu ako budem igrao", rekao je on.

Tošić je rekao da je pratio večite derbije dok je nastupao za CSKA iz Moskve, kao i da su "to utakmice u kojima daješ 200 odsto i koje odlučuju detalji", te da, "Trenutna forma i mesto na tabeli ne govore ko je favorit", dodao je on.

Partizan derbi dočekuje sa deficitom od devet bodova za liderom Crvenom zvezdom koja se nalazi u seriji od 10 utakmica bez poraza. Osim toga, Partizan je u prethodnom kolu poražen od Napretka.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igra se u sredu od 18.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve