Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.12.2017.

17:31

ESPN: Vest Bromič i Njukasl žele Boaćija

Jedan od najpoznatijih američkih medija ESPN piše kako će Vest Bromič Albion i Njukasl pokušati da u januarskom prelaznom roku dovedu Ričmonda Boaćija.

Izvor: PT

Autor: PT

ESPN: Vest Bromič i Njukasl žele Boaćija
StarSport

Fudbaler Crvene zvezde skrenuo je pažnju na sebe dobrim partijama u Srbiji i Evropi, pa tako i ne čudi što se lista zainteresovanih širi svakog dana.

Prema ESPN, izvor blizak Boaćiju preneo je njima informaciju da ova dva premijerligaška kluba ozbiljno razmišljaju da dovedu reprezentativca Gane.

Kako piše u tekstu, Njukasl i Vest Brom nalaze se u očajničkoj potrazi za centaforom, pošto ekipe imaju problem sa golovima u dosadašnjem delu sezone.

"Svrake" su postigle 16 golova na isto toliko utakmica, dok su Albioni uspeli samo 12 puta da zatresu mrežu protivnika.

Boaći je ove sezone postigao 14 golova u Superligi Srbije, dok je u Evropi mrežu tresao osam puta. Za Zvezdu je odigrao 46 utakmica na kojima je postigao 37 golova.

ESPN piše da je prošlog meseca za Boaćija, navodno, bio zainteresovan i aktuelni šampion Engleske Čelsi. Ranije u toku dana Zvezdan Terzić je izjavio da će Ričmond Boaći verovatno napustiti klub u janauru.

Boaći je u direktnom razgovoru za B92 pre nedelju dana rekao da će o odlasku odlučiti posle praznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve