Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.12.2017.

14:58

"Neka dođe i CSKA sa drugim timom, nema problema"

Bek Crvene zvezde Filip Stojković kaže da je predosećao da će se njegov tim ukrstiti sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

StarSport

Stojković dodaje da je srećan zbog ishoda žreba i odgovara na komentare da su crveno-beli do sada igrali protiv rezervnog tima Arsenala, Kelna i drugih protivnika.

"Imao sam neki pozitivan osećaj da će nam oni biti, očekuje nas zanimljiv dvomeč. Naša prednost će biti što prvi meč igramo na Marakani i imamo dovoljno odmora da se pripremimo. Ja sam ovde baš pre nego što su počele kuglice da se izvlače i kad su izvukli oni su počeli svi 'Aaaaa, pogodio si, pogodio si'. Bio sam srećan", kaže Stojković.

Na konstataciju novinara da je za večitog rivala priželjkivao Arsenal, kaže da je imao želju da se i crno beli "izmere" sa "Tobdžijama".

"I Radonja i ja, baš da se izmere i oni sa Arsenalom, sa drugim timom Arsenala. Mislim da su izvukli dosta težeg protivnika nego što je Arsenal, po mom mišljenju", dodaje Stojković koji očekuje podršku navijača Spartaka.

Oni su svoju podršku i dolazak već najavili putem društvenih mreža.

"Sigurno da ćemo i tamo imati vrhunsku podršku od bratskog kluba Spartaka, to će biti sigurno fenomenalna organizacija i podrška i drago mi je što će naši navijači zajedno sa Spartakovim moći da navijaju", kaže Stojković.

Stojković je jedan od onih koji su želeli da izbegnu Lajpcig. Drugoplasirani tim nemačkog šampionata je dolazio u obzir čak i pre velikog Milana. Uz Lajpcig, klub je hteo da izbegne i Atletiko Madrid. Od jačih ekipa, navijali su da "padne" Milan koji bi bio drugi veoma atraktivan protivnik crveno-belih ove jeseni. Do sada je dolazio Arsenal, ali su sa različitih strana mogle da se čuju opaske kako su "Tobdžije" gostovale sa "klincima".

"Ma mi smo uvek igrali protiv drugog tima nekog.. da l' drugi tim Arsenala, drugi tim Kelna, drugi tim Krasnodara, uvek je neki drugi tim bio, a mi smo ih izbacivali; pa neka dođe i CSKA sa drugim timom, nema problema", kaže Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve