Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.12.2017.

15:16

Tošić upozorio Zvezdu: CSKA fatalan kao Dinamo

Krilni napadač Partizana Zoran Tošić smatra da je CSKA apsolutni favorit protiv Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Tošić upozorio Zvezdu: CSKA fatalan kao Dinamo
Foto: StarSport

Tošić je igrao sedam godina za moskovske "Armejce", napustio ih je proteklog leta.

"CSKA je ozbiljna ekipa koja zna da igra na rezultat. Ne igraju atraktivan fudbal, ali su takmičari i pogotovo su fatalni u dvomečima. Dok sam bio letos u CSKA igrali smo sa Partizanom, pobedili smo 3:0, Partizan je držao loptu do beskraja u drugom poluvremenu kada je ušla prva ekipa. Igrali su odlično, ali CSKA zna da igra na rezultat, bez obzira što je prijateljska utakmica jedna šansa gol, druga šansa gol, treća šansa gol", rekao je Tošić.

On je CSKA uporedio sa kijevskim Dinamom koji je prošle sedmice savladao Partizan 4:1 na svom terenu, a na početku grupne faze Lige Evrope preokrenuo u Beogradu 0:2 u 3:2.

"Oni su nešto slično onom što smo videli u četvrtak protiv Dinama iz Kijeva. Osećaš i misliš da si tu, da imaš kontrolu prvih nekoliko šest, sedam minuta, pogodiš prečku, oni prvi put pređu pola i daju gol. To su ekipe koje znaju šta rade, kojima ne treba mnogo šansi da reši utakmicu. Takav je i CSKA, mislim da su veliki favoriti u tom dvomeču", dodao je napadač Partizana.

Tošić će u dvomeču između CSKA i Zvezde navijati za svoj bivši klub.

"Rusi su me već kontaktirali, interesantno im je moje mišljenje, zašto ne Partizan, zašto Zvezda. Jedan od njih mi je dao dobru ideju da se sretnemo u osmini finala, tako da navijam za to", zaključio je Bambi.

Zvezda će dočekati CSKA 13. februara u Beogradu (18h), dok je revanš 21. u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve