Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.12.2017.

23:39

Pešić: Nije važno ko na derbiju postigne gol

Aleksandar Pešić nakon utakmice sa Borcem ima učinak od 21 gola ove sezone.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Pešić: Nije važno ko na derbiju postigne gol
Starsportphoto

Pešić sada ima samo jedan manje od Ričmonda Boaćija, prvog strelca ekipe.

“Uvek je teško igrati prvu utakmicu posle Evrope. Imali smo nekoliko izmena jer smo morali da uđemo ozbiljno, posle iscrpljenosti, fizičke i emotivne. Sve se lepo završilo, i sada se spremamo za derbi. Imao sam mnogo prilika, jednu stopostotonu, kada sam levom loše šutnuo, jer baš se tu neka rupa zadesila i lopta je odskočila. Ali, dobro, dao sam kasnije i vratilo se”, rekao je Pešić.

Interesatna je činjenica da je kod sva četiri gola Adžića koje je postigao ove sezone, asistent bio Aleksandar Pešić.

“Mi smo tu da jedan drugome olakšamo, da što više golova postignemo. Tako se namestilo. Valjda će da mi vrati jednom”, našalio se Pešić.

Ostala je još jedna utakmica do pause, a to je večiti derbi na stadionu Partizana.

“Prija mi ekipa, i u svlačionici smo svi kao jedan, ne samo na terenu. I šef je bio uz mene od početka kada i nisam bio fiizčki spreman, mogu slobodno da kažem da me je vratio u život. Još samo u sredu da sve završimo kako treba. Naravno, voleo bih da dam gol na derbiju, to je moj posao, ali stvarno na toj utakmici nije važno ko će dati gol, gledaću maksimalno samo da pomognem kako bismo uzeli sva tri boda. Biće teška utakmica, Partizan je ozbiljna ekipa sa dobrim individualcima, ali i mi smo. Igramo lep fudbal i mi i oni, jeste da sada zaostaju devet bodova, ali to se brzo nadoknadi. Očekujem tvrdu utakmicu, možda ne lepu za oko, ali to je derbi”, rekao je Pešić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve