Nova vest
Fudbal

Petak, 08.12.2017.

20:30

Silva spreman za Junajted

Fudbaler Mančester Sitija David Silva biće spreman za derbi meč 16. kola Premijer lige protiv Mančester Junajteda, potvrdio je danas menadžer Pep Gvardiola.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Silva spreman za Junajted
Getty images

"On će igrati. Doktor mi je rekao na početku nedelje da je neizvesno da li će se Silva oporaviti do vikenda, pa je to bio razlog što sam vam rekao da možda neću moći da računam na njega protiv Junajteda, ali danas sam pričao sa Davidom i rekao mi je da se oseća veoma dobro i da je spreman", izjavio je Gvardiola na konferenciji za medije.

Reprezentativac Španije odigrao je svih 15 utakmica u Premijer ligi ove sezone i psotigao dva gola, uključujući pobedonosni protiv Vest Hema minulog vikenda, posle čega je imao problema sa bolovima u nozi, pa je propustio gostovanje Šahtjoru u Ligi šampiona.

Mančesterski derbi, koji se igra u nedelju od 17:30 na Old Trafordu propustiće i vezista Junajteda Pol Pogba zbog isključenja u prethodnom kolu protiv Arsenala.

Siti je prvi na tabeli Premijer lige sa 43 boda, dok je njihov gradski rival drugi sa osam bodova manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve