Nova vest
Fudbal

Petak, 08.12.2017.

16:30

Plavšić: Srećan sam kao da sam i ja igrao

Srđanu Plavšiću "se nije dalo" da sa Crvenom zvezdom zaigra u nokaut fazi Lige Evrope, ali je doskorašnji igrač crveno-belih bodrio Zvezdu protiv Kelna.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Plavšić: Srećan sam kao da sam i ja igrao
StarSport

Plavšić je rekao da se polako privikava na život u Pragu i na novi klub, Spartu, sa kojom je iz kvalifikacija za LE ispao upravo od Zvezde.

"Dobro je, privikao sam se, znate da je prvih šest meseci gde god da odete period privikavanja, tako da upoznao sam sve, grad, ljude i sad je sve mnogo lakše", kaže Plavšić.

Vezni igrač češkog kluba je pre nekoliko nedelja dao gol protiv Liverpula na Enfildu za tim Sparte do 21 godine.

"Jeste, nije me hteo dugo gol pa mi je posebno značio taj protiv Liverpula. Posle toga kad sam se vratio odigrao sam tu poslednju utakmicu za prvi tim, bio igrač utakmice i to mi je mnogo značilo za samopouzdanje",
rekao je Plavšić koji je došao u Beograd da isprati evropski uspeh Zvezde posle četvrt veka.

"Svi znamo koliko je Zvezda čekala da uđe u Evropu, a onda i ovo proleće tako da sam veoma srećan kao i svaki navijač" , kaže i dodaje da mu je krivo što nije deo uspeha, ali je srećan kao da jeste.

"Pa kako da ne, mislim krivo, ali ništa se tada više ne bih osećao srećnim nego sada stvarno. Uvek sam tu da ih podržim, kad god sam u Srbiji dođem da ispratim svaku utakmicu i tako će ostati i dalje", zaključuje Plavšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve