Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.12.2017.

22:05

Đukić: Pojačaćemo se gde budemo mogli

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao da je nemoguće pobediti u Evropi ako se toliko greši u odbrani kao što su to činili njegovi igrači u četvrtak.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić: Pojačaćemo se gde budemo mogli
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana izgubili su od Dinama u Kijevu sa 4:1 u poslednjem kolu Grupe B Lige Evropa.

"Mogu samo da čestitam protivniku na pobedi. Mi nismo igrali dobro u defanzivi, pogotovo tih 15 minuta kada smo primili drugi i treći gol. Nemoguće je pobediti u Evropi kada se tako greši u defanzivi. Uspeli smo da damo gol, da se malo vratimo, a onda smo propustili odličnu šansu da smanjimo na 3:2. Četvrti gol primili smo iz penala za koji mislim da nije bio. Ali, poenta je da je nemoguće napraviti nešto u Evropi ako se ne popravi defanziva. Dozvolili smo protivniku da se duplim pasovima ušeta u gol. Nismo bili koncentrisani, nismo stajali blizu, lako smo primali golove", rekao je Đukić novinarima u Kijevu, prenosi portal Mondo.

Crno-beli su ranije obezbedili plasman u nokaut fazu takmičenja, prvi put posle 13 godina, a potencijalni rivali u februaru su Arsenal, Atletiko Madrid, Milan, Lacio...

"Gde god budemo mogli mi ćemo se pojačati, ali o tome ćemo posle dve utakmice koje nas očekuju", zaključio je trener Partizana.

Žreb parova šesnaestine finala LE je u ponedeljak, 11. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve