Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.12.2017.

14:45

Jarčevi u Beogradu: Mnogo smo bolji tim od Zvezde

Nešto više od 4.000 navijača Kelna stiglo je u Beograd u prethnodih nekoliko dana, a vreme pred meč sa Crvenom zvezdom odlučili su da prekrate provodom.

Izvor:

Autor:

Jarčevi u Beogradu: Mnogo smo bolji tim od Zvezde
SS/Tanjug

Crveno-beli od 21.05 dočekuju 'Jarčeve' na krcatoj Marakani u odlučujućem meču poslednjeg kola grupe H Lige Evrope, u kom pobeda srpskom timu donosi proleće u nekom od dva evropska takmičenja prvi put posle dve i po decenije.

Deo navijača koji je stigao u jutarnjim časovima prevezen je pod policijskom pratnjom do hotela, dok su oni koji su stigli ranije već stigli da obiđu znamenitosti glavnog grada Srbije.

Jedan navijač nemačkog predstavnika objavio je sliku sa Kalemegdana, uz zalepljenu nalepnicu svog kluba i kadar ka Pobedniku, drugi su vreme provodili na splavovima i kafićima u centru grada, dok je jedan od njih uz sliku napisao:

"Zatišje pred buru?".

Pojačane su i mere obezbeđenja, primetnije je da u gradu ima više policije, ali nema nikakvih problema.

"Mnogo smo bolji tim od Crvene zvezde što smo pokazali u prvoj utakmici. Večeras nemam dilemu da ćemo pobediti, a bio bih zadovoljan i rezultatom 1:0 jer bi nam i to donelo dugo očekivani prolaz u eliminacionu fazu nekog evrotakmičenja", rekao je jedan od navijača Kelna Tanjugu.

Optimizam je opšte prisutan kod gostiju iz Nemačke, pa ih čak ne brine ni činjenica što je njih tim znatno oslabljen.

"Dobićemo Crvenu zvezdu 3:1. Iako smo došli sa 16 igrača, fudbal se igra sa 11 i ne primećujem da smo mnogo oslabljeni. Bili smo razočarani nakon poraza u prvoj utakmici, jer smo bili mnogo bolji tim u drugom poluvremenu, ali večeras će stvari doći na svoje mesto. Beograd nam se mnogo dopada, a najviše nam se svidja restoran u kome je izvrsna hrana, a konobar je veliki navijač Zvezde", ističu navijači Kelna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve