Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.12.2017.

19:55

"Naš poslednji meč u Evropi – želimo pobedu"

Trener Fejenorda Djovani van Bronkhorst rekao je da njegova ekipa želi pobedu protiv Napolija i pored toga što predstojeći meč nema rezultatski značaj.

Izvor:

Autor:

Getty images

"Uvek je lepo igrati protiv timova kao što je Napoli. Izgubili smo neke utakmice u domaćem šampionatu zbog Evrope, ali evropske utakmice nam omogućavaju da steknemo iskustvo, tako da su ovo veoma važne utakmice", rekao je Van Bronkhorst, preneli su italijanski mediji.

"Ovo je naš poslednji meč u Evropi i imamo priliku da osvojimo bodove, to je sve što imam da kažem. Želimo da pobedimo Napoli", dodao je trener Fejenorda.

Fejenord u sredu dočekuje Napoli u utakmici šestog, poslednjeg kola Grupe F Lige šampiona.

Holandska ekipa je još ranije izgubila šanse za prolaz u nokaut fazu Lige šampiona, dok je Napoliju u meču potrebna pobeda ako želi šansu za plasman među najboljih 16 timova.

Fudbalerima Napolija čak ni pobeda neće biti dovoljna, već moraju da se nadaju i pobedi Mančester sitija protiv Šahtjora.

Utakmica se igra od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve