Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.12.2017.

23:33

"Važna pobeda u borbi za vrh tabele"

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević rekao je da je pobeda protiv Zemuna veoma bitna za njegovu ekipu jer je tako tim s Banovog brda ostao u igri za vrh tabele.

Izvor:

Autor:

fkcukaricki.rs

"Jako bitna utakmica protiv Zemuna za nas da ostanemo u konkurenciji sa ostalim ekipama iz vrha tabele. Odlično je igrao ceo tim, drago mi je što sam postigao dva pogotka i mislim da smo pokazali da smo odlično pripremljeni", rekao je Kajević.

Čukarički je sa 4:1 posle preokreta pobedio Zemun u 20. kolu Superlige Srbije, a Kajević je bio dvostruki strelac.

Fudbaleri Čukaričkog su imali trening oporavka i prema rečima Kajevića umor im neće biti problem da sa istom energijom odigraju preostala dva kola jesenjeg dela sezone.

"Predstoje nam još dve nimalo lake utakmice do kraja. Prvo gostovanje Radničkom iz Niša, gde će protivnik naravno učiniti sve da nas pobedi. Međutim, uz fer suđenje verujem u svoju ekipu i nadam se novim bodovima", kazao je Kajević.

Na konstataciju da je teže igrati na niskim temperaturama i da li o tome razmišlja tokom utakmice, Kajević je rekao da je hladnoća nebitna.

"Vremenski uslovi su manje-više nebitni. Mi smo profesionalci i navikli smo na to. Kad krene utakmica fokusiraš se na igru i lakše sve podnosiš", rekao je 27-godišnji fudbaler.

Čukarički ima 35 bodova i deli četvrto mesto na tabeli sa Voždovcem, a treći je Spartak sa bodom više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve