Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.12.2017.

11:25

Jojić: Dolazimo da pobedimo Zvezdu

Vezni igrač Kelna Miloš Jojić najavio je ofanzivnu igru "jarčeva" na gostovanju kod Crvene zvezde u četvrtak (21:05h).

Izvor: B92

Autor:B92

Jojić: Dolazimo da pobedimo Zvezdu
Foto: Getty images

Dva tima u međusobnom duelu na "Rajku Mitiću" u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope odlučuju o plasmanu u nokaut rundu takmičenja.

"Možete očekivati isključivo ofanzivan Keln, ali organizovano ofanzivan Keln. Dolazimo da napadnemo, da pobedimo ako je to moguće, a mislim da jeste. Istina je da u ligi ne igramo dobro, borimo se grčevito za opstanak, dok smo u Evropi vezali dve pobede i imamo pred sobom utakmicu koja nas vodi dalje. Znamo da će nam ta pobeda i prolaz doneti ono što nam treba u ligi, a to je samopouzdanje da bismo se izdigli sa dna", rekao je Jojić za "Večernje novosti".

Jojić će verovatno imati posebnu "dobrodošlicu" na "Marakani" s obzirom da je nastupao za najvećeg rivala Partizana i svojevremeno rešio jedan "večiti" derbi u poslednjim minutima.

"Uopšte ne razmišljam o tome kako će me dočekati. Da dolazim na "moj" stadion, verovatno bih razmišljao, ali ovako sam fokusiran isključivo na utakmicu i teren. Da dam najviše što mogu za svoju ekipu i navijače, koji će doći u velikom broju u Beograd. Što se mene lično tiče, trudim se da odradim ono što se traži od mene na najbolji način. Na stvari na koje ne mogu da utičem, ne želim da trošim energiju. U meni vlada mir", dodao je vezista Kelna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve