Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.12.2017.

22:03

Veron o grupi s Hrvatskom: Nema velikih protivnika

Argentinska fudbalska legenda Huan Sebastijan Veron zadovoljan je grupom na Mundijalu u kojoj se Argentina nalazi sa Hrvatskom, Nigerijom i Islandom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Veron o grupi s Hrvatskom: Nema velikih protivnika

Veron smatra da Argentinci u grupi D nisu dobili nijednog velikog protivnika i da će izvesno proći dalje.

"Grupa u kojoj je Argentina nije laka, ali je dobro što nismo dobili nijednu veliku reprezentaciju. Hrvatska ima važne igrače u najboljim svetskim klubovima i to nešto znači. Kvalifikovala se kroz baraž, ali je ne treba potceniti", rekao je Veron za agenciju Telam.

Veron je sa 42 godine u igračkoj penziji, a tokom karijere je igrao na tri Mundijala. U Francuskoj, Japanu i Južnoj Koreji i Južnoj Africi.

"Mislim da će Argentina proći u osminu finala bez problema, a sve do četvrtfinala se ne sastajemo sa velikim ekipama. To nam daje šansu da kroz utakmice postanemo bolji", rekao je Veron koji kaže da Island nema iskustva sa Svetskih prvenstava ali je odigrao odlično na Evropskom pre godinu i po dana. Po njegovom mišljenju Nigerija je nepredvidiva, a Island ekipa koja raste.

Argentina prvi meč na Mundijalu naredne godine igra protiv Islanda 16. juna, a pet dana kasnije igra protiv Hrvatske da bi grupnu fazu okončala utakmicom sa Nigerijom 26. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve