Nova vest
Fudbal

Subota, 02.12.2017.

17:37

Boaći: Sve što se desilo je deo božjeg plana

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da su njegovi saigrači i on silno želeli pobedu protiv Bačke, ali da će morati što pre da je zaborave

Izvor: B92

Autor:B92

Boaći: Sve što se desilo je deo božjeg plana
Foto: StarSport

Crveno-beli su dva puta gubili, ali su na kraju izborili bod sa 2:2 u Bačkoj Palanci, u 20. kolu Superlige Srbije.

"Svako iz naše ekipe je želeo pobedu, ali nažalost nismo je ostvarili. Sve što se desilo na terenu deo je božjeg plana. Dva gola nisu bila bila dovoljna za pobedu, nadam se da će sledećeg puta biti", rekao je Boaći.

Strelac oba pogotka za crveno-bele bio je upravo Boaći. On je do sada u domaćem šampionatu postigao 14 golova.

"Fudbal je timska igra, ne možete kao pojedinac da preuzimate zasluge. Današnja dva pogotka su delo čitave ekipe. Kada god dam gol on je podjednako zasluga 11 igrača, stručnog štaba i svih navijača. Ipak, ako ne pobedite na utakmici ne možete da budete srećni, koliko god golova da postignete", rekao je napadač Zvezde.

Izabranike Vladana Milojevića u četvrtak očekuje poslednji meč u Grupi H Lige Evrope protiv Kelna.

"Silno smo želeli pobedu, ali moraćemo da ostavimo ovaj meč iza sebe i da se fokusiramo na narednu utakmicu koja nas očekuje. U glavama nam je samo utakmica sa Kelnom. Imamo vremena da se pripremimo za važan meč koji nas očekuje, uradićemo to kao što se pripremamo za svaku utakmicu. Znamo da ćemo u četvrtak dati sve od sebe. Uvek očekujem pobedu i verujem u svoju ekipu. U fudbalu sve može da se desi, ali uz našu volju i odlučnost, koju smo pokazali mnogo puta do sad, možemo da pobedimo svakog protivnika. Videćemo šta je Bog pripremio za nas", rekao je Boaći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve