Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.11.2017.

20:27

Milojević: Najjači utisak – Jovičić i drugarstvo

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede protiv Radnika da je najjači utisak ostavio povratak Branka Jovičića, ali i gest Aleksandra Pešića.

Izvor:

Autor:

Milojević: Najjači utisak – Jovičić i drugarstvo
StarSport

"Mnogo mi ;znači njegov povratak. Puno mi je srce zbog mojih igrača, volim da su zdravi. Drago da se Branko (Jovičić) vratio i to mi je uz divan gest Pešića, koji je bio određen za izvodjenje penala, najveći utisak – to njihovo drugarstvo", rekao je Milojević posle utakmice za televiziju Arenasport.

Crvena zvezda je sa 5:0 pobedila Radnik u 19. kolu Superlige Srbije i tako zadržala šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

"Ne bih se zadržao na rezultatu jer on ne oslikava baš igru Radnika, za koji znamo da je imao malo problema prethodnih dana zbog sneg ai nisu bili u mogućnosti da treniraju. Videlo se da nisu imali snage. Prvo poluvreme je bilo jako interesantno i jako dobro. Radnik je jako dobra ekipa u tranziciji, sa četiri brza igrača. Pravili su nam probeleme u tim situacijama, ali je već kod 2:0 i 3:0 bilo rešeno", rekao je Milojević.

Srpskog vicešampiona već u nedelju od 13 časova očekuje duel sa Bačkom u Bačkoj Palanci, a samo četiri dana kasnije i meč sezone u kom pobeda na Kelnom donosi prolaz u grupi Lige Evrope.

Trener Radnika Simo Krunić čestitao je Zvezdi na "zasluženoj pobedi", uz ocenu da je njegovu ekipu "presekao" drugi gol u sudijskoj nadoknadi vremena prvog dela igre.

"Mislim da nas je presekao gol Pešića u završnici prvog poluvremena. Rezultat je do tog trenutka bio aktivan. Zvezda je jako dobra i već kod tih 2:0 utakmica je bila gotova. u drugom delu sam priliku dao mladjim igračima da osete malo atmosferu i da vide to kako je igrati ovde", rekao je Krunić.

On je dodao da njegova ekipa ne može formu da traži protiv "odvako dobre Crvene zvezde" i da u nastavku Superlige mora da pokušao da se vrati na pravi kolosek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve