Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.11.2017.

22:13

Savić: Vratiće nam se za ove promašaje

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić smatra da je možda i slađe to što će tim pred svojim navijačima tražiti plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Savić: Vratiće nam se za ove promašaje

Zvezda je remizirala sa BATE 0:0 u Borisovu, dok je Keln sa vladao Arsenal, pa su srpski i nemački klub izjendačeni na drugom mestu sa po šest bodova, uoči međusobnog duela u Beogradu 7. decembra.

"Bili smo bliži pobedi, ali nismo uspeli. Ali s druge strane Keln je pobedio Arsenal pa nam je u neku ruku isto da li smo pobedili ili igrali nerešeno jer zavisi od poslednje utakmice u Beogradu da li ćemo prići dalje. Možda je tako i slađe ako uspemo, a nadam se da ćemo uspeti uz podršku naših navijača. Očekujem pun stadion, i mojoj ćerki je rođendan pa se nadam da će to biti i poklon za njen rođendan", rekao je Savić.

Crveno-beli su bili blizu pobede u Borisovu, Rodić je pogodio prečku, golman BATE je "skinuo" zicer Boaćiju, a onda je jedan igrač domaćeg tima na gol liniji zaustavio loptu posle šuta Rodića u nadoknadi vremena.

"Realizacija mene iskreno nimalo ne brine. Imamo fantastične napadače koji dominiraju i u Evropi i u domaćem šampionatu. Desilo se da nismo uspeli da postignemo neki gol danas, ali mislim da imamo "strašne" napadače. Kada nam je sreća bili najpotrebnija mislim da smo je zaslužili i postigli smo pogotke. Ovo su sve pošteni momci, koliko daješ fudbalu toliko ti se vraća, mislim da će da nam se vrati za sve promašaje, moju prečku protiv Arsenala, Boaćijeve, Rodićevu sada prečku. Neka bude božja volja, mi ćemo dati sve od sebe", rekao je štoper Zvezde.

Savić predvodi jednu od najboljih odbrana u Ligi Evrope, Zvezda treći meč na gostovanju nije primila gol ove sezone.

"Nama iz odbrane to imponuje, ali to je pre svega zasluga cele ekipe. Bez napadača i vezne linije bi nam bilo mnogo teže. Mislim da smo možda čak i jedina ekipa koja na sva tri gostovanja u LE nije primila gol. Možda grešim ali zanimljiv podatak, međutim, ako ne prođemo neće biti ni bitan", zaključio je Savić.

Vezni igrač Nenad Krstičić veruje u prolaz u šesnaestinu finala.

"Verovali smo da će Keln da pobedi Arsenal. Sve je u našim rukama, odlučujemo na našem terenu pred našim navijačima. Ako budemo igrali kako znamo ove sezone, verujem da idemo dalje", rekao je Krstičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve