Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.11.2017.

21:25

Milojević: Tako je to u fudbalu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da mora da bude zadovoljan bodom protiv BATE Borisova

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Tako je to u fudbalu

Crveno-beli su remizirali u Belorusiji 0:0, propustili su nekoliko stopostotnih gol šansi, pa će sa Kelnom u direktnom duelu da se bore za nokaut fazu Lige Evrope 7. decembra.

"Mogu da budem zadovoljan, moramo da budemo zadovoljni bodom. Bez kalkulacija, pokazali smo da smo ekipa koja je došla da se nadigrava i igra na pobedu. Moja filozofija je takva da ako se od početka braniš, nemaš puno šanse da uradiš to što si zamislio. Mislim da smo imali odlične šanse, ali jednostavno nismo dali gol", rekao je Milojević.

Srpski klub ima šest bodova, koliko i Keln, dok BATE ima jedan manje. Arsenal ima 10 i obezbedio je prvo mesto. Keln je u petom kolu pobedio Arsenal sa 1:0, a Milojević to vidi kao dobru pozivnicu za predstojeći duel sa nemačkim klubom.

"Rezultatom u Kelnu očekujemo punu Marakanu. Igraćemo na našem stadionu, pred našom publikom i želimo da pobedimo Keln i da prođemo u narednu rundu", kazao je Milojević.

Kada je reč o samoj utakmici protiv BATE Borisova, Milojević je rekao da je izuzetno zadovoljan.

"Igrali smo mnogo bolje nego u Beogradu. Tad smo malo bili pod euforijom. Nije nam BATE pravio ikakav problem. U igri morate da imate činjenicu da će protivnik da napravi neku šansu. Sve u svemu sam zadovoljan i mislim da smo odigrali dobru utakmicu", rekao je trener Zvezde.

On je naveo da ga ne brine realizacija zbog brojnih propuštenih prilika u Belorusiji.

"Realizacija... Tako vam je to u fudbalu, tako treba i prihvatiti. Dobro je što smo odigrali čvrstu, dobru odbranu. Pozitivno je što pravimo šanse, golovi će doći. Imamo dobre napadače i ne brinem se što se toga tiče", rekao je Milojević.

Utakmica izmedju Zvezde i Kelna u poslednjem kolu grupne faze igraće se 7. decembra od 21.05 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve