Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.11.2017.

22:27

Janevski će da napadne Zenit u Sankt Peterburgu

Trener Vardara Čedomir Janevski izjavio je da njegov tim nema šta da izgubi i da će u predstojećoj utakmici protiv Zenita

Izvor: B92

Autor:B92

Janevski će da napadne Zenit u Sankt Peterburgu
Foto: StarSport

Skopski tim će pokušati da na gostovanju u Sankt Peterburgu osvoji prve bodove u Ligi Evrope, u petom kolu.

Janveski je ocenio da njegov tim ima kvalitet i da je u kvalifikacijama pokazao da može da igra dobre mečeve. Dodao je da ubedljiv poraz u prvoj utakmici protv Zenita (5:0) nije merilo kvaliteta njegovog tima.

"Znamo da Zenit ovde ne gubi lako bodove, ali dolazimo spremni. Imamo dva meča do kraja, do sada nismo osvojili bod i treba da igramo sa željom da osvojimo bod ili tri. Mi ne pretimo, već smo došli bez straha, jer nemamo šta da izgubimo, a možemo samo da dobijemo", rekao je Janevski.

Trener makedonskog šampiona rekao je da njegov tim nije došao da igra zatvoreno i "na nulu", već da postigne gol iako je, kako je naveo, Zenit kvalitetniji i na svakoj poziciji ima po dva kvalitetna igrača.

Iako se Zenit plasirao u drugu fazu Lige Evropa, Janevski je rekao da ne veruje da će se ruski tim opustiti i da neće imati motiva.

Zenit je prvi u Grupi L Lige Evrope sa tri pobede i jednim nerešenim rezultatom, dok je Vardar poslednji sa sva četiri poraza.

Utakmica je na programu u četvrtak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve