Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.11.2017.

17:01

Brodarac u plej-ofu LŠ za mlade!

Fudbaleri omladinskog šampiona Srbije Brodarca plasirali su se u plej-of Lige šampiona za mlade.

Izvor: AK

Autor: AK

Brodarac u plej-ofu LŠ za mlade!

Brodarac je u drugom kolu Šampionske staze LŠ eliminisao gruzijski Saburtalo zahvaljujući većem broju golova u gostima. Posle 1:1 u Beogradu, dva tima su remizirala i u Tbilisiju, ali je bilo 2:2.

Srpski tim je ispustio dva gola prednosti u Tbilisiju, ali su pogoci Alekse Pejića u 20. i Uroša Lukića u 58. trasirali put ka osmini finala takmičenja.

Saburtalo je poraz izbegao u nadoknadi vremena preko Jurija Tabatadzea, prethodno je Gjorgi Kohreidze smanjio na 2:1 u 78. minutu.

Ekipe su meč završile sa po desetoricom igrača, jer su u trećem minutu nadoknade isključeni Mihajlo Ivančević iz Brodarca i Beka Nikolašvili iz Saburtala.

U osmini finala plej-ofa će osam ekipa iz Šampionske staze se ukrstiti sa osam ekipa iz UEFA LŠ staze, a žreb je 11. decembra u Nionu.

Igraće se jedna utamica, domićini će biti timovi iz Šampionske staze, a ukoliko posle 90 minuta bude nerešeno, neće biti produžetaka već će pobednika odlučiti penali.

Plej-of mečevi su na programu 6. i 7. februara 2018.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve