Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.11.2017.

17:49

Đukić o Zvezdinom sloganu: Nisu ga oni patentirali

Miroslav Đukić prokomentarisao je sporni slogan "Partizan je život, ostalo su sitnice" koji je upotrebio u promotivnom spotu pred meč sa Jang Bojsom.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić o Zvezdinom sloganu: Nisu ga oni patentirali
Foto: StarSport

Trener Partizana je naišao na podsmehe zvezdaške javnosti jer je iskopirao njihovu krilaticu "Zvezda je život, ostalo su sitnice".

"Da ste samo malo više pažnje posvetili akciji (dobrovoljnog davanja krvi), ta akcija je bila mnogo važnija od samog slogana. Što se slogana tiče, pogledao sam registar patenata i nisam video da je Zvezda patentirala taj slogan", rekao je Đukić.

Trener Partizana je potom naveo da ne želi da bude deo cirkusa, deo "Zadruge" i "Velikog brata".

"Od svega pravimo 'Zadrugu' i 'Velikog brata', nije bitno kako ko igra, bitno je ko je s kim spavao... Verujte mi, pre 20 godina, imao sam mnogo prijatelja medju novinarima, danas nemam nijednog. Napravio sam distancu. Kad sam ja bio igrač, to je bilo divno vreme, novinari su hteli da izvuku pozitivne vrednosti iz mene, a danas hoće da izvuku najlošije iz mene. Danas novinarstvo ide u nekom smeru u kojem ja ne želim da učestvujem, izolovao sam se totalno, dodjem na konferenciju za štampu zato što moram, zato što mi je to obaveza", rekao je trener Partizana.

Partizan u četvrtak od 21:05 dočekuje švajcarski Jang Bojs, pobedom bi se crno-beli plasirali u drugu fazu Lige Evrope i igrali na međunarodnoj sceni na proleće prvi put posle 13 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve