Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.11.2017.

12:00

ANKETA: A, zašto ti ne ideš na utakmice?

Jedna od mnogih boljki srpskog fudbala jeste ona sa mizernim brojem navijača koji uživo na stadionima prate utakmice Superlige.

Izvor:

Autor:

ANKETA: A, zašto ti ne ideš na utakmice?
crvenazvezdafk.com

Naš nacionalni šampionat jedan je od najslabije gledanih u Evropi, ali i na svetu, a faktora za takvo stanje stvari ima nekoliko.

Situacija je drugačija jedino kada su u pitanju evropske utakmice, proslava titule ili večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Ipak, kada su crno-beli u pitanju situacija postaje alarmanta i za mečeve u takmičenja pod okriljem UEFA jer se, sudeći prema dinamici prodaje karata, na možda presudnom duelu za proleće u Evropi, na susretu između Partizana i Jang Bojsa biti oko 20.000 navijača.

Otprilike isto onoliko koliko ih je bilo na meču identične važnosti pre dve godine, kada je u Humskoj gostovao Augzburg.

Da li vi idete na utakmice domaćeg prvenstva? Ako ne, recite nam u našoj anketi šta je glavni razlog da ne posećujete stadione širom Srbije?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

250 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve