Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.11.2017.

21:25

Grizman: Ne igram loše jer sam ostao u Atletiku

Napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman ne žali što je ostao "jorgandžija" uprkos primamljivim ponudama proteklog leta.

Izvor: AK

Autor: AK

Grizman: Ne igram loše jer sam ostao u Atletiku
Foto: Getty images

Spekulisalo se da bi Grizman mogao da pređe u Mančester junajted ili Pari Sen Žermen, ali je ipak ostao veran Atletiku.

Međutim, mnogi spekulišu da je on nezadovoljan što ga klub nije prodao pa zbog toga igra loše ove sezone.

"Ne kajem se što sam ostao u Atletiku. To je bila moja odluka i srećan sam zbog nje. To nije razlog što nisam dao gol na sedam utakmica. Nismo razmatrali ni transfer u januaru. Tim će napredovati dolaskom Vitola i Dijega Koste, ta pojačanja će nam mnogo pomoći", rekao je Grizman.

Pre nekoliko dana je rekao da bi bilo lepo da igra pored Nejmara da Silve ili Kilijana Mbapea, pa su opet pokrenule spekulacije o njegovom transferu u PSŽ.

"Ne uspem uvek da se najbolje izrazim u vezi svoje budućnosti, jesam to izjavio, ali to ne znači da želim u PSŽ. Nisam najbolji ove sezone, za Francusku jesam dobro igrao, ali sam mogao mnogo bolje na nekoliko utakmica u Atletiku. Moram naporno da radim kako bih napredovao, moram raditi na svom šutu i truditi se da stvaram šanse za saigrače. Ovaj tim mora da se vrati tamo gde pripada", zaključio je Francuz.

Atletiko posle 11 kola deli treću poziciju sa gradskim rivalom Realom sa po 23 boda, remizirali su proteklog vikenda na "Vandi Metropolitano", a ispred njih su Valensija sa 27 i sjajna Barselona sa 31 bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve