Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.11.2017.

16:10

Bivši bek Milana i Bajerna novi trener Udinezea

Nekadašnji italijanski reprezentativac Masimo Odo imenovan je za novog trenera Udinezea, saopštio je italijanski klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Bivši bek Milana i Bajerna novi trener Udinezea
Foto: Getty images

Odo je zamenio Luiđija Delneri koji je otpušten posle poraza od Kaljarija 1:0 u Udinama, nakon dve uzastopne pobede "zebri".

Udineze posle 12 kola ima isto toliko bodova na 14. poziciji, samo tri više od najbližeg tima iz zone ispadanja Đenoe, a u sledećem kolu dočekuje lidera Napoli.

"Ne treba uvek kriviti samo trenera kada stvari krenu po zlu. Imam svoju filozofiju i ubedjen sam da ovaj tim ima veliki potencijal, talentovane individualce i mlade nade koji obećavaju svetlu budućnost", izjavio je 41-godišnji Odo, koji je kao trener radio samo u Peskari.

Odo je svojevremeno bio jedan od najboljih desnih bekova na svetu, kao igrač najdublji trag ostavio je u Milanu, sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2007. i Seriju A 2011. godine, a igrao je i za Napoli, Lacio, Bajern.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 34 utakmice, psotigao dva gola i bio član šampionskog tima na Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve