Nova vest
Fudbal

Subota, 18.11.2017.

12:27

Rim – SMS protiv Kolarova u "Derby della capitale"

Ekipa Rome i Lacija od 18.00 igraju "Derby della capitale", u kojem ćemo na terenu videti Sergeja Milinković-Savića i Aleksandra Kolarova.

Izvor: B92

Autor:B92

Rim – SMS protiv Kolarova u
Getty Images

Reprezentativci Srbiji sastaće se u jednom od najvećih derbija na Apeninskom poluostrva, a ono što "upada u oči" jeste forma dve ekipe.

"Vučica" i "Nebesko plavi" igraju u fenomenalnoj formi što potvrđuju i rezultati u Seriji A, ali i u Evropi.

Lacio u poslednjih deset utakmica u italijanskom šampionatu ima devet pobeda i samo jedan poraz, dok Roma ima skor od osam trijumfa i dva neuspeha.

Takođe, ekipa Simonea Inzagija besprekorna je na gostovanjima, pošto ima šest pobeda na isto toliko mečeva. Domaći igrači takođe briljiraju na gostovanjima 5/0, ali ovoga puta moraće pred svojim navijačima da odigraju kvalitetno.

Za Lacio je veoma važno što se Ćiro Imobile oporavio i u konkurenciji je za meč. Italijan je najbolji strelac Serije A sa 14 golova i čak šest asistencija.

Sa druge strane, Džeko je prva napadačka opcija Rome i u dosadašnjem delu šampionata postigao je sedam golova.

"Nebesko plavi" su jedan od najboljih napada u ligi (31 gol), dok je "Vučica" najbolja odbrana sa samo sedam primljenih golova.

Utakmica je na programu od 18.00 i nema sumnje da nas očekuje "paklen" meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve