Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.11.2017.

18:49

Milojević: Isključenje olakšalo posao

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su njegovi igrači protiv Borca pokazali da na svakog od njih može da računa

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Milojević: Isključenje olakšalo posao
Foto: StarSport

Crveno-beli su lako slavili u Čačku 4:0 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije.

"Zadovoljan sam, igrači dobro rade, vredni su i poslušni, a ja sam zahtevan, tražim više nego što oni misle da mogu da daju. Ali, oni su dobri momci i igrači i pokazalo se da na svakoga mogu da računam. Zadovoljan sam željom, borbom, htenjem, a rezultat dođe kao posledica svega toga", rekao je Milojević.

Zvezda je u Čačku povela već u trećem minutu, a od 12. je imala i igrača više.

"Olakšalo nam je to što smo skoro celu utakmicu igrali sa igračem više. Protiv nas je teško igrati kada imate 10 igrača, pokušavamo da dominiramo. Borac je izuzetno dobra ekipa, zna šta hoće, jako dobro se brani. Pitanje je šta bi uradili da su ostali kompletni, ali ja samo mogu da pričam o mojoj ekipi, mada nam je to isključenje olakšalo posao", dodao je trener Zvezde.

Trener Borca Igor Spasić rekao je da njegova ekipa mora da se okrene utakmicama u prvenstvu, pošto, kako je ocenio, ne zaslužuje poslednje mesto na tabeli Super lige.

"Teren je bio težak kao za nas tako i za njih. Zvezda je bila prejaka, od početka utakmice je imala pun posed. Čestitam na pobedi. Ekipu treba što pre oporaviti i spremiti za prvenstvo. Imamo težak raspored, koncentrisani smo na prvenstvo. Ne zaslužujemo ovu poziciju na tabeli i to treba da pokažemo na terenu, svojom igrom", naveo je Spasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve