Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.11.2017.

15:30

Miha kvari plan Mamiću, Torino u "lovu" na Marija

Neefikasan napad Torina je naveo trenera Sinišu Mihajlovića i upravu da traže pojačanja u špicu, a izbor bi mogao da bude napadač Rijeke Mario Gavranović.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Miha kvari plan Mamiću, Torino u
Getty images

Švajcarski centarfor je letos bio blizu prelaska u zagrebački Dinamo. Ostao je u Rijeci, a prema pisanju Kalčomerkata sada je u igru uključen i Torino.

Beloti nije sto odsto spreman, a Nijang ne igra dobru sezonu (jedan gol i jedna asistencija na 11 utakmica).

Zbog toga se i predsednik Torina Urbano Kairo i sportski direktor Đanluka Petrarki opredeljuju za pojačanje, a Gavranović se čini kao dobro rešenje jer je na 20 utakmica dao 11 golova i imao četiri asistencije.

Za njega je zainteresovan i Espanjol, a hrvatski mediji se pitaju koliko će Torino uputiti izdašnu ponudu Riječanima, budući da u Dinamu figurira godišnja plata od oko 650.000 evra za 28-godišnjeg momka iz Lugana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve