Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.11.2017.

14:18

Borjan: Boka i River u sećanju, Điđi u kolekciji

Golman Crvene zvezde Milan Borjan je momak za koga je najlepši stadion Marakana. Zaplakao je kad se Zvezda plasirala u LE, a u kolekciji bi voleo Bufonov dres.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Borjan: Boka i River u sećanju, Điđi u kolekciji
StarSport

Jedan od zaslužnih što je Zvezda "preživela" Spartu u Pragu, Krasnodar i pomogao timu da uđe u Ligu Evrope, za klupski sajt otkriva zanimljivosti o sebi.

Na pitanje koji mu je omiljeni derbi koji je gledao odgovara, "Derbi River Plejta i Boka Juniorsa koji sam gledao 2006. godine".

Od dresova bi voleo da ima onaj sa prezimenom Đanluiđija Bufona, a od manje poznatih fudbalera u svom timu najviše ceni svog brata Nikolu.

Ima i nekih stvari koje ga nerviraju, "najviše me iznervira kada mi moji saigrači ne vrate loptu kada bi trebalo, nego nastave i ona ode u aut", a ima i golova koje ći ga "proganjati" do kraja života, "Bilo je onih koje ću nažalost dugo pamtiti, ali najteže mi je pao gol koji smo primili od Arsenala na Marakani", kaže Borjan.

Njegov pobednički tim u malom fudbalu bi činili Nenad Milijaš, Aleksandar Pešić, Mičel Donald i Ričmond Boaći, a kroz noge bi najlakše proturio loptu Vujadinu Saviću.

Borjan je još dodao da ne bi oprostio laž i prećutao istinu osim ako baš mora prećutati, a priznaje i kada je zaplakao.

"Nakon utakmice sa Krasnodarom kad smo se plasirali u grupnu fazu Lige Evrope".

Njegovu ekipu očekuje peto kolo Lige Evrope protiv BATE Borisova, a Zvezda ako pobedi igra u Evropi i početkom naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve