Nova vest
Fudbal

Subota, 11.11.2017.

16:19

"Možemo pobediti svakoga i bez Žileta, Radonje..."

Mladi reprezentativci Srbije Luka Ilić i Aleksandar Lutovac poručili su da je sjajan osećaj postići gol na debiju za nacionalni tim.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: FSS

"Orlići" su slavili 3:1 u Austriji u petak uveče i nastavili seriju pobeda u kvalifikacijama za U21 Evropsko prvenstvo 2019.

"Svakome je san da igra za reprezentaciju. Dobio sam poziv da igram za tri godine stariju ekipu, a postići pogodak i pobediti jakog protivnika u gostima je stvarno neverovatan osećaj. Srećan sam do neba, ovo je veliki podstrek za moju dalju karijeru i razvitak", rekao je mladi vezista Crvene zvezde Ilić.

Fudbaler Rada Aleksandar Lutović na debiju je bio strelac prvog gola na utakmici u Beču.

"Ova ekipa je zaslužila bodove u Beču, jer se bori za grb i pokazuje koliko joj je stalo. Imamo karakter da svima damo, ne jedan, nego više golova, i drago mi je što smo se podigli nakon primljenog gola i ponovo uzeli stvari u svoje ruke", rekao je Lutović.

Pored Ilića i Lutovca, u strelce se upisao i Luka Jović.

"Očekivali smo da možemo da vežemo još pobeda, medju nama niko nije sumnjao u takav epilog. Znali smo da su Austrijanci nezgodni, da igraju na tuču i fudbal koji nama ne odgovara. Kaznili su našu nepažnju i izjednačili, ali znali smo svakog trenutka šta hoćemo. U Jerevanu idemo po bodove, mi i bez Žileta, Radonje i Gruje imamo kvalitet da pobedimo bilo gde", zaključio je napadač Ajntrahta iz Frankfurta.

Mlada reprezentacija Srbije, koja posle četiri utakmice ima maksimalnih 12 bodova, u utorak gostuje Jermeniji u nastavku kvalifikacija za EP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve