Nova vest
Fudbal

Subota, 11.11.2017.

08:27

Baraž: Bez golova u San Pedro Suli i Velingtonu

Prethodne dve noći odigrani su prvi mečevi baraža za plasman na Svetsko prvenstvo između Hondurasa i Australije, odnosno Novog Zelanda i Perua.

Izvor:

Autor:

Baraž: Bez golova u San Pedro Suli i Velingtonu
Tanjug/AP Photo/Moises Castillo

Nažalost, ni u San Pedro Suli ni u Velingtonu nije bilo golova, pa će odluka pasti kroz pet dana u revanšima u Sidneju i Limi.

'Kenguri' su bili bolji rival, ali nisu imali sreće ni koncentracije da slave pred 40.000 navijača. Najbolju priliku u prvih 45 minuta propustio je Tomi Jurić, pogodivši stativu posle dobrog prodora, dok je šut Aziza Behiča na startu drugog dela igre sjajno zaustavio Donis Eskober.

S druge strane, pred nešto više od 34.000 navijača Novozelanđani i Peruanci odigrali su poprilično neuzbudljiv i dosadan meč, a obe ekipe imale su tek po jednu dobru priliku da steknu prednost pred odlučujući meč.

Obe šanse viđene su u prvom poluvremenu, najpre je Edison Flores bio neprecizan posle dobrog centaršuta Andrea Karilja u 17. minutu, da bi petnaestak minuta kasnije Kosta Barbaruses propustio zicer sa svega nekoliko metara od gola.

Žreb za grupnu fazu Mundijala u Rusiji 2018. godine na programu je prvog decembra u moskovskom Kremlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve