Nova vest
Fudbal

Petak, 10.11.2017.

16:23

Krstajić: Nastaviću da dajem šansu mladim igračima

Vršilac dužnosti selektora Srbije Mladen Krstajić rekao je da je srećan i zadovoljan pobedom nad Kinom i da mu je posebno drago zbog mladih fudbalera.

Izvor:

Autor:

Krstajić: Nastaviću da dajem šansu mladim igračima
fss.rs

"Prvi utisak je da sam srećan i zadovoljan ovom pobedom. Želeo bih da čestitam igračima koji su posle dugog i napornog puta pružili dobru igru, mnogo istrčali. Pokušali smo da uradimo neke stvari i pored toga što je bilo malo vremena, ali zaista mogu da budem ponosan na igrače koji su ponovo pokazali da su zasluženo izborili plasman na Svetsko prvenstvo", rekao je Krstajić posle utakmice u Guangdžouu.

Srbija je u prijateljskoj utakmici pobedila Kinu sa 2:0, golovima Adema Ljajića i Aleksandra Mitrovića, debitovali su Sergej Milinković-Savić i Miloš Veljković, dok je šansu dobio i Andrija Živković

"Drago mi je i zbog mladih igrača koji su dobili šansu. Dobiće šansu i moći će da pokažu kvalitet i u narednoj utakmici", istakao je Krstajić.

Nekadašnji reprezentativac je naveo da je utakmica pokazala da srpski tim ima "karakter i kvalitet".

"Pokazalo se da ova ekipa ima karakter i kvalitet, dobra su grupa za budućnost našeg fudbala. Iskusni i oni manje iskusni igrači mogu zajedno i kada se spoje onda to može delovati jako dobro. Moram da kažem da uslovi nisu bili ni malo laki, ali momci su sve prevazišli, dobro istrčali i ispunili sve zahteve kako bi pobedili ovu utakmicu. I mogu da budem ponosan na ono što su pokazali", kazao je Krstajić.

Reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati u utorak protiv Južne Koreje u Ulsanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve