Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.11.2017.

10:59

Milojeviću novi ugovor, četiri pojačanja u Zvezdi?

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević je za nekoliko meseci potpuno transformisao igru crveno-belih, pa bi već u decembru mogao da produži ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojeviću novi ugovor, četiri pojačanja u Zvezdi?
StarSport

Za Gelora Kangu, Ričmonda Boaćija i Mičela Donalda ima interesovanja, a klub je već stupio u kontakte sa menadžerima igrača koji bi mogli da ih zamene.

"Dogovorili smo se da 13. decembra završimo jesenji deo sezone i da odmah posle toga sednemo za sto i da u toku decembra završimo priču oko novog ugovora. To je naša želja, nadamo se i trenera Milojevića", rekao je za RedStarBelgrade generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Fudbal upoređuje sa jednom pokretnom trakom i svestan je da Milojević neće ostati u klubu tokom cele svoje trenerske karijere, ali priželjkuje da Milojević ostane u Zvezdi "na duže staze".

"Pratim ja to, u sredu su me zvali novinari da me pitaju, Paok se pojavio sada, ali ne treba se baviti spekulacijama. Znamo šta hoćemo, mislim da smo na dobrom putu. I Milojević je zadovoljan, ispoštovan sa svakog aspekta, pa i tog finansijskog pa nema razloga za priču na tu temu", kaže Terzić i dodaje da od igrača Nemanja Radonjić jedini izvesno nije na prodaju jer su mu mogućnosti još uvek neslućene.

"Imali smo konkretnu ponudu Juventusa za Uroša Račića i Briža za Račića, međutim u ovom trenutku mislim da ni on nije za prodaju jer je perspektivan", rekao je Terzić.

Zvezda letos nije prodala ni Boaćija za četiri miliona evra i Kangu za tri miliona. U klubu su obrazlagali da hoće da nastave sa dobrim igrama i u Ligi Evrope, a ako njih dvojica odu, spremna su četiri pojačanja. Mada direktor Zvezde nije precizirao o kojim igračima je reč, kao jedno od tih pojačanja se spominje Mirko Ivanić iz BATE Borisova.

"Ako odu Kanga i Boaći naša je obaveza da dovedemo bolje i kvalitetnije igrače. Skautirali smo i suzili na četiri igrača koje bismo doveli u januaru. Stupili smo u pregovore sa njima i njihovim agentima. Ako odu Kanga i Boaći mogu da poručim navijačima Zvezde da budu bezbrižni, dovešćemo mnogo kvalitetne igrače. Po prvi put smo spremni i da platimo ozbiljna obeštećenja", kaže Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve