Terzić: Odnos s Čovićem najbolji kad se ne viđamo

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da Nebojšu Čovića nije video dve godine i da nema potrebe da se njih dvojica druže.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
StarSport
StarSport

Milojeviću novi ugovor, četiri pojačanja u Zvezdi?

Jedino što može biti veza između košarkaškog i fudbalskog kluba je promocija zajedničkih vrednosti Zvezde i dalje od toga se ne ide.

"Nema prostora za saradnju, kao što nikada nije ni bilo. Mi naravno volimo da navijamo za košarkaški klub i svaki klub našeg sportskog društva, ali mi smo za sebe, oni su za sebe. Imamo svoj program, oni svoj. Možemo da učestvujemo u nekim zajedničkim marketinškim akcijama gde promovišemo vrednosti Crvene zvezde, ali to je to", rekao je Terzić za portal RedStarBelgrade.

Nedavno su fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Filip Stojković i Marko Gobeljić išli da gledaju evroligaške utakmice košarkaša, ali Terzić smatra da osim tog uzajamnog podržavanja sportista nema drugih dodirnih tačaka u radu dve sekcije. Na pitanje o ličnom odnosu sa prvim čovekom KKCZ Nebojšom Čovićem, Terzić je imao zanimljiv odgovor.

"Nisam ga video već dve godine. Odličan je (odnos), najbolji je kad se ne viđamo", istakao je Terzić i dodao "A što bismo se viđali, ne vidim razlog? Njegovo je da radi ono što je u najboljem interesu košarkaškog kluba, radi to izuzetno dobro i ja mu na tome čestitam. Moje je da radim ono što je najbolje u interesu fudbalskog kluba; što bismo se mi družili i razmenjivali nežnosti? Poštujem to što radi on, on treba da poštuje to što radim ja, treba da se podržavamo i svako na svoju stranu", naveo je Terzić.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu