Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.11.2017.

22:21

Felaini na vrhu Bešiktašove liste želja

Turski šampion Bešiktaš pokušaće na leto da dovede vezistu Mančester junajteda Maruana Felainija.

Izvor: AK

Autor: AK

Felaini na vrhu Bešiktašove liste želja
Foto: Getty images

Belgijancu na kraju sezone ističe ugovor sa "Crvenim đavolima", a osim Bešiktaša želi ga i drugi istanbulski gigant Galatasaraj.

Menadžer Junajteda Žoze Murinjo je demantovao ove spekulacije, nakon što su mediji preneli da Turci skautiraju njegovog igrača, ali je interesovanje Bešiktaša potvrdio član uprave Metin Albajrak.

"Felaini je na našoj listi, pokušavamo da ga dovedemo, ali ne samo njega. Naši skauti gledaju 20 utakmica nedeljno. Pratimo nekoliko igrača, klub ima planove za Tursku i Evropu, pregovaramo. Planiramo pojačanja za zimu ili bar za leto", rekao je Albajrak.

Felaini ima 29 godina, karijeru je počeo u Standardu iz Liježa, 2008. je prešao u Everton, a pet godina kasnije u Mančester Junajted.

Murinjo ga koristi uglavnom kao rezervu, a ove sezone je postigao četiri gola na osam utakmica u svim takmičenjima.

Bešiktaš igra sjajno ove sezone u Ligi šampiona, dva kola pre kraja grupne faze izborio je plasman u osminu finala, ima četiri boda više od drugoplasiranog Porta, a šest od Lajpciga u Grupi H (Monako poslednji sa dva), pa je na dobrom putu da osvoji i prvu poziciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve