Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.11.2017.

17:46

BATE se i dalje nada tituli

Fudbaleri BATE Borisova, narednog rivala Crvene zvezde u Ligi Evrope, savladali su Žodino 4:2 u 28. kolu beloruske lige.

Izvor: AK

Autor: AK

BATE se i dalje nada tituli
Foto: Getty images

Strelac za BATE je opet bio srpski fudbaler Nemanja Milunović, gol je postigao i Igor Stasevič, a dvostruki strelac bio je Mihail Gordejčuk.

Milunović je doneo vođstvo u 28. minutu, Stasevič ga je duplirao četiri minuta kasnije, da bi u 41. Rekiš smanjio na 2:1 iz penala.

Gordejčuk prvi gol postiže u 60. minutu, Kagulin vraća domaćina u život u 78, ali Gordejčuk "overava" pobedu BATE osam minuta pre kraja meča.

BATE je četvrtom pobedom u poslednjih pet kola nastavio da prati drugoplasirani Dinamo Minsk koji ima bod više, dok je četiri boda iza lidera Višaja lige Šahtjora iz Soligorska, dva kola pre kraja sezone.

U sledećem kolu BATE dočekuje petoplasirani Neman 18. novembra, a pet dana kasnije čeka Zvezdu u pretposlednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve