Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.11.2017.

15:15

Iliev: Neka nam Zvezda bira sudije do kraja sezone

Kazneni udarac u Čačku, pa u Šapcu, pa sve u trenucima kada se lomi rezultat, pa još i pri kraju meča... Dovoljno da se Crvena zvezda obruši na Partizan i FSS.

Izvor: S.R.

Autor: S.R.

Iliev: Neka nam Zvezda bira sudije do kraja sezone
Foto: Starsport

Sada se izvlači statistika, računa se koliko je penala dosuđeno crno-belima od početka sezone u svim takmičenjima. Sada je živce izgubio i Ivica Iliev, sportski direktor Partizana.

"Da bismo završili sa ovim rijalitijem, zamolio bih glavnog i odgovornog urednika cele ove priče i njegovog rođaka iz sudijske komisije, da oni odluče koje će sudije da sviraju Partizanu, a koje će Zvezdi - do kraja! Nećemo se buniti ni za jednog! Evo, da bi prestali sa rijalitijem, neka to urade i neka nam se onda više skinu sa leđa. Neka izaberu sudije i da nas puste da igramo", rekao je Iliev.

On je zatim imenovao "glavnog i odgovornog urednika".

"Ivica Iliev moli gospodina Terzića neka oni izaberu sudije i za nas i za njih, samo da skine više teret sa nas i da nas više ne pominje. Neka kažu: "Evo, ovaj sudija sudi nama, a onaj vama", samo neka se ovo više završi da možemo da se bavimo fudbalom i da se više mi iz Partizana ne bavimo njima".

Imao je Iliev komentar i na kaznene udarce u korist Partizana u završnici mečeva.

"Nije bitno kada je penal dusuđen, da li je u 88. minutu ili u 4. minutu. Penal je penal!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve