Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.11.2017.

23:38

Navijači proteruju Evru,prekinut meč u Sent Etjenu

Olimpik Marsej deklasirao je Kaen sa 5:0 u meču 12. kola francuske lige 1.

Izvor: B92

Autor:B92

Navijači proteruju Evru,prekinut meč u Sent Etjenu
Getty Images

Dan ranije Olimpik je suspendovao Evru koji je u četvrtak uveče, pre meča sa Gimaraešom, udario nogom navijača, a na tribinama „Veledroma“ navijači su jasni da za njega više nema mesta u klubu.

"Mislio si da si iznad institucije OM i navijača. Nisi dostojan dresa ovog kluba. Evra, odlazi. Ljubav prema dresu OM, poštovanje za navijače i profesionalizam – tražimo li previše", pisalo je na transparentima.

U ostalim mečevima Nica je bila bolja od Dižona sa 1:0, a jedini gol postigao je Mario Baloteli iz penala u 40. minutu. ‘Super Mario’ je u 89. minutu zaradio i crveni karton, ali je Nica uspela da zadrži prednost,a potom i da slavi.

Lil je bio ubedljiv u Mecu – 3:0, dok je Lion deklasirao Sent Etjen u gostima sa 5:0. Međutim, ovaj meč prekinut je u 85. minutu jer je strelac petog gola Nabil Fekir provocirao domaće navijače koji su utrčali na teren, pa su igrači pobegli u svlačionicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve