Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.11.2017.

22:16

Jovanović: Ilić je legenda koji hoda

Mladi fudbaler Partizana Đorđe Jovanović rekao je da najviše voli da u igru uđe u odlučujućim trenucima, jer ima osećaj da će postići pobedonosni gol.

Izvor: SM

Autor: SM

Jovanović: Ilić je legenda koji hoda
Starsportphoto

"Iskreno najviše volim kad udjem kad se lomi utakmica i uvek mislim i osećam da ću da dam gol za pobedu. Fantastično se osećam zaista", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Partizan je u 16. kolu Super lige na gostovanju posle preokreta pobedio Mačvu sa 3:1, a treći gol za crno-bele postigao je Jovanović.

"Za nas veoma teška utakmica, mi umorni i iscrpljeni od utakmice sa Skenderbegom, a oni zaista sa velikim motivom. Na sreću (Leandre) Tavamba je u dobroj formi što je i danas potvrdio i započeo preokret. Mačvi čestitam na borbenosti", rekao je Jovanović.

On je pohvalio iskoristio priliku da pohvali i kapitena Partizana Sašu Ilića.

"O Iliću ne treba trošiti reči. Legenda koja hoda. Uvek kada uđe donese promenu u igri na bolje, poveže redove, da nam sigurnost, a danas je to i kompletirao golom", kazao je Jovanović.

Ovaj 18-godišnji napadač Partizana postignuti gol posvetio je mladjem bratu Matiji.

"Prelep kraj i rezultat za odlazak na pauzu! Odlazim kod mojih u Leposavić da se odmorim i da proslavim šesti rođendan mladjeg brata Matije, kome i posvećujem gol uz navijače i moje saigrače. Slavlje je za dva dana, tako da ćemo proslaviti duplo", rekao je on.

Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 39 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve