Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.11.2017.

19:25

Milojević: 'Klinci' iz Zvezdine škole bili odlični

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je zbog pobede protiv Radničkog iz Niša (4:0) i odnosom njegovih igrača prema crveno-belom dresu.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: 'Klinci' iz Zvezdine škole bili odlični
StarSport

U timu Zvezde je bilo određenih rotacija jer su se pojedini igrači žalili na povrede, drugi su bili emotivno ispražnjeni posle Londona i remija sa Arsenalom.

Oni koji su se našli na terenu, uradili su dobar posao za Zvezdu.

"S obzirom na povrede, zadovoljan sam time kako smo igrali, to su svi igrači na koje ja mogu da računam. Posebno mi je drago i zbog malog Adžića i zbog malog Račića i zbog Luke Ilića, to su sve igrači potekli u našoj školi. Zadovoljan sam odnosom prema igri, dresu", rekao je posle Milojević posle utakmice za Arenu sport.

Zvezda je u 16. kolu Superlige Srbije pobedila sa 4:0, tri gola je postigao Aleksandar Pešić (36, 42 p, 74.) i Kanga (25. minut). Milojević smatra da je njegova ekipa brzo preuzela kontrolu nad tokom utakmice i čestitao je protivniku.

"Čestitao bih i igračima Radničkog, pružili su sigurno maksimalan otpor, ali onog trenutka kad smo mi otvorili utakmicu, tog trenutka mislim da smo preuzeli kontrolu. Sve u svemu idemo na neki zaslužen odmor koji mislim da je svima potreban", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve