Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.11.2017.

21:20

Janković o "prekretnici": Iz odbrane u pobede

Vezni igrač Partizana Marko Janković istakao je posle pobede nad Skenderbegom da je taj meč bio prekretnica za njegov tim.

Izvor: AK

Autor: AK

Janković o
Foto: StarSport

Crno-beli su nadigrali albanskog rivala 2:0 u četvrtom kolu Lige Evrope i napravili veliki korak ka proleću u Evropi.

"Znali smo da će biti teško, oni su vrlo agresivna ekipa, imaju dobar kakrater. Igraju visok presting, stalno su blizu, ali smo se dobro spremili. Prvo smo počeli sa dobrom odbranom što nam je donelo sigurnost. Ovakvi mečecvi se rešavaju iz jednog napada, jedne šanse. Ovo je pokazatelj kako treba da igramo, čvrsto u odbrani pa iz toga da tražimo šansu, ovo je dobar put. Svaka ekipa ima prostora za napredak. Ovo nam je bila neka prekrtetnica, pa ćemo sada da sve dižemo na viši nivo", kaže Marko Janković.

Partizan je do prve pobede u Ligi Evrope ove sezone stigao golovima Zorana Tošića iz slobodnog udarca u 39. minutu, te Leandrea Tavambe posle nesebičnog proigravanja Ognjena Ožegovića u 66.

Crno-beli u sledećem kolu igraju protiv Jang Bojsa 23. novembra u Humskoj 1. Partizan ima dva boda više od Švajcaraca pa bi pobedom pred "grobarima" izborili plasman u narednu fazu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve