Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.10.2017.

21:06

Svilarov san, pa košmar na 'Teatru snova'! (VIDEO)

Mile Svilar, belgijski golman srpskog porekla, pokazao je zašto ga mnogi smatraju jednim od najtalentovanijih čuvara mreže u Evropi.

Izvor: B92

Autor:B92

Svilarov san, pa košmar na 'Teatru snova'! (VIDEO)
Photo by Michael Steele/Getty Images

Svilar brani za Benfiku i velika je želja Fudbalskog saveza Srbije, pošto mu je otac Ratko (nekadašnji golman Vojvodine), a nije mogao da nađe bolju scenu da zablista od legendarnog 'Old Traforda'.

On je u 15. minutu odbranio penal Antoniju Marsijalu u četvrtom kolu Lige šampiona i tako potvrdio reči Žozea Murinja koji je rekao da je "zver".

Prethodno je francuskog reprezentativca u kaznenom prostoru oborio Pereira, a Mile je bio prvi čovek koji ga je sa kreča zaustavio otkad je došao u Junajted.

Međutim, u samom finišu poluvremena sreća mu je okrenula leđa, nakon šuta Nemanje Matića, takođe bivšeg igrača portugalskog giganta. Matić je odapeo sa više od 25 metara, lopta se odbila od stative do Svilarovih leđa i završila u mreži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve