Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.10.2017.

21:22

Partizan nazvao pomoćni teren po Šoškiću

Fudbalski klub Partizan imenovao je pomoćni teren sa veštačkom travom ispod južne tribine po legendarnom golmanu crno-belih Milutinu Šoškiću.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Partizan nazvao pomoćni teren po Šoškiću
Foto: FK Partizan

"Sa željom da budući naraštaji budu informisani o istoriji i tradiciji kluba, kao i da im grupni i uspesi pojedinaca budu podsticaj za njihove buduće uspehe, otkrivena je i bronzana ;info tabla ;Milutin Šoškić ;na samom ulazu na teren", navodi se u saopštenju Partizana.

Svečanom otvaranju i imenovanju, kao i postavljanju info ploče, prisustvovali su počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković, predsednik kluba Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, kao i igrači Partizana i trener crno-belih Miroslav Đukić.

Milutin Šoškić je za Partizan nastupao od 1955. do 1966. godine i za to vreme odigrao 410 mečeva i postigao 10 golova, dok je za reprezentaciju Jugoslavije upisao 50 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve