Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.10.2017.

18:00

Krstajić: Vređaju Novaka Đokovića, a neće nas?

Mladen Krstajić, asistent Slavoljuba Muslina, kaže da ne može da veruje šta čita prethodnih dana u medijima, u vezi potencijalne smene selektora Srbije.

Izvor:

Autor:

Krstajić: Vređaju Novaka Đokovića, a neće nas?
StarSport

"Čitam, ćutim, gledam i ne verujem. Kao da svaki dan mora da ima senzaciju. Mi uvek imamo dva protivnika – jednog na terenu i drugog 'sa strane. I gori su nam ti bočni vetrovi nego protivnici na terenu, dok se ujedno predstavljaju kao saveznici. Ali, to je Srbija, gde će svako uraditi nešto da ti ospori uspeh. Kad vređaju Novaka Đokovića, koji je najbolji srpski brend u svetu, zašto ne bi i nas", rekao je Krstajić za "Sportski žurnal".

Danima se najavljuje da će Muslina naslediti leganda srpskog fudbala Dragan Stojković, koji ima višegodišnji ugovor sa kineskim Gvangdžu R&F, a Srbija će igrati upravo sa Kinom prijateljsku utakmicu 10. novembra, verovatno u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

Iz FSS su na neubedljiv način demantovali te priče, ali Muslin, koji je posle osam godina uspeo da odvede nacionalni tim na neko veliko takmičenje, u sredu uveče se vraća u Beograd sa odmora i u četvrtak će se sastati sa predsednikim Saveza Slavišom Kokezom.

Ukoliko se sve informacije ispostave samo spekulacijama, Muslin bi narednih dana trebalo da saopšti i spisak igrača na koje računa za pomenute dve prijateljske utakmice, a glavno pitanje je da li će se na njemu naći Sergej Milinković-Savić i Mile Svilar.

"Vrata nikome nisu zatvorena, ali kada dođeš u ekipu, moraš da se uklopiš, a ne da kao pojedinac vedriš i oblačiš. Savet mlađima je da idu za ostatkom tima, a kvalitet će onda isplivati".

Četiri dana posle meča sa Kinom, 'Orlove' očekuje i okršaj sa Južnom Korejom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve