Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.10.2017.

16:37

"Odj***" sudiji i dva žuta za deset sekundi

Koliko se ne isplati rasprava sa sudijom za svega desetak sekundi utakmice Juventusa i Udinezea uverio se Mario Mandžukić.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Golgeter "Stare dame" je isključen u 26. minutu utakmice prvo zbog prigovora, a onda i zbog toga što je opsovao glavnog arbitra meča Danijeleu Doverija.

Hrvatski internacionalac je prigovorio zbog starta Adnana Alija kada je tražio penal i nezadovoljan sudijskim odgovorom verbalno odreagovao prema Doveriju.

Juventus je u Udinama pobedio sa 6:2 zahvaljujući het-triku Samija Kedire, ali je u trenutku isključenja Mandžukića bilo 2:1 za Juve, a Udineze je izjednačio ubrzo na 2:2.

Njegovo isključenje nije skupo stajalo Juventus, a njegov trener Masimilijano Alegri nakon meča kaže da se zahvalio svom igraču.

"Zahvalio sam se Mariju jer nas je ostavio s deset igrača pa smo morali da dokažemo kvalitet i timski duh da bismo pobedili. Naravno, on zna da je napravio grešku, ali mu ne zameram. To je iza nas i idemo dalje. Takođe, Mario je trebalo da odmara protiv Udinezea, ali je igrao i borio se kao uvek", rekao je Alegri.

Juventus posle pobede nad Udinezeom treći na tabeli iza Napolija i Intera. Napoli ima osam pobeda i remi, ukupno 25 bodova, Inter ima 23 boda posle sedam pobeda i dva remija, dok Juventus ima 22 boda, sedam pobeda i po jednu nerešenu i poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve