Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.10.2017.

14:10

Klop izbacio Lovrena u 31', on izbrisao Liverpul

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren bio je u centru pažnje proteklog vikenda jer ga je Jigen Klop zamenio posle samo pola sata igre.

Izvor: B92

Autor:B92

Klop izbacio Lovrena u 31', on izbrisao Liverpul
Foto: Getty images

Lovren je za manje od 15 minuta skrivio dva gola koja su pomogla Totenhemu da pregazi njegov klub sa 4:1 u derbiju osmog kola.

Lovren je prvo loše procenio let lopte posle centaršuta Tripijea, nakon čega je Hari Kejn pogodio u četvrtom minutu, da bi u 12. promašio loptu na centru pošto ju je rukom izbacio golman Totenhema Igo Loris, Kejn ju je pokupio i prošao po krilu, a onda servirao Sonu za 2:0.

Usledila je salva uvreda za hrvatskog štopera na društvenim mrežama ali i od TV komentatora koji su se čudili kako tako loš igrač sklon kiksevima nastupa za jedan od najvećih klubova sveta i zarađuje 100.000 funti nedeljno.

Klop je posle utakmice istakao da je ekipa igrala očajno u odbrani, a nekadašnji golman Mančester junajteda Peter Šmajhel smatra da je Nemca "ubio svog igrača", te da bi on trebalo da preuzme odgvornost jer je Liverpul igrao loše u defanzivi i posle Lovrenovog izlaska iz igre.

U međuvremenu, hrvatski reprezentativac je izbrisao Liverpul kao klub za koji igra sa svog profila na Instagramu, kao i svoju sliku sa "avatara".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve