Otkaz Muslinu je pitanje dana

Selektor Srbije Slavoljub Muslin neće predvoditi selekciju Srbije na Svetskom prvenstvu, a otkaz je dobio još pre gostovanja Austriji u Beču.

Izvor: B92, Večernje novosti Evropa
Podeli

Priče o smeni selektora koji je vratio "Orlove" na Mundijal posle osam godina pauze samo je podgrejalo prisustvo Dragana Stojkovića "Piksija" upravo u Beču pre nekoliko nedelja na važnom meču sa Austrijom.

Muslinu se navodno na dušu stavlja navodno neefikasna igra ekipe, iako je u deset utakmica Srbija imala gol-razliku 20:10, zatim previše defanzivna taktika, te nepozivanje Sergeja Milinković-Savića, prenose "Večernje novosti".

Ironije radi, Muslin je iskoristio svoj boravak u odmoru u Nici ovih dana da posmatra duel lokalnog prvoligaša sa Laciom u Ligi Evrope, u kojem je Milinković-Savić bio dvostruki strelac i asistent u preokretu Rimljana.

O otkazu selektoru se posebno spekuliše proteklih nekoliko dana, ali se niko iz FSS nije oglašavao. Nema komentara ni od potencijalnog selektora Piksija, koji ima čvrst, četvorogodišnji ugovor sa kineskim superligašem Gvangžuom.

Novosti očekuju i smen u vrhu FSS, navodno bi poziciju trebalo da izgubi direktor Goran Bunjevčević, a kao zamena se navodi aktuelni potpredsednik Savo Milošević.

Sve u svemu, srpski fudbal ide svojim uobičajenom stazom, uspehe paralelno prate unutrašnji sukobi i nemiri koji će sigurno uticati na rezultate reprezentacije u Rusiji.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu