Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.10.2017.

22:37

Borjan: Realno bi bilo 0:0, kažnjeni za promašaje

Golman Crvene zvezde Milan Borjan žali zbog primljenog gola u finišu meča protiv Arsenala.

Izvor: B92

Autor:B92

Borjan: Realno bi bilo 0:0, kažnjeni za promašaje
Foto: StarSport

Crveno-beli su dobro odigrali protiv "tobdžija", imali nekoliko gol šansi, ali je Olivije Žuri na kraju presudio srpskom timu.

"Malo mi je krivo što smo izgubili, realno je trebalo da bude 0:0. Treba da se okrenemo prvenstvu i da nastavimo da dominiramo tu. To je kad promašiš toliko šansi i ne daš gol, desi se kazna i to nam se desilo. To je fudbal, ali treba nastaviti dalje", rekao je Borjan.

On i saigrači iz odbrane su protestovali posle gola Žirua smatrajući da je bio ofsajd, a crveno-beli su nezadovoljni i zbog isključenja Rodića pet minuta pre gola.

"Nije bio ofsajd, sve korektno. Oko tog zutog kartona još nisam video ali to je odluka sudije i treba da se ide dalje", dodao je golman Zvezde.

Crveno-beli 2. novembra gostuju u Londonu.

"Mi smo Crvena zvezda, ne biramo da li igramo protiv Arsenal ili nekoga drugog, svaku utakmicu izlazimo maksimalno 100 posto ne razlikujemo rivale, izađemo i igramo naš fudbal. Eto, protiv BATE smo dali gol na vreme, protiv Kelna smo se borili bilo je teško, ali svaku izlazimo isto i dajem maksimum. Nadam se da možemo u Londonu da vratimo istom merom. Izaći ćemo da se nadigravamo ali sa oprezom. Nadam se da ćemo da damo gol na vreme i da pobedimo", zaključio je Borjan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve