Nova vest
Fudbal

Petak, 13.10.2017.

16:45

"Ja nikad nisam rekao da je Barsa tim Lea Mesija"

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino kaže da je svođenje Totenhema na igre Harija Kejna nedostatak poštovanja i tužno prema igračima i navijačima.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Gvardiola je početkom meseca rekao da su rivali za titulu Mančester Sitiju, ekipe Čelsija, Mančester Junajteda i "tim Hari Kejna" što se nije dopalo Poćetinu.

Napadač Totenhema je ove sezone počeo odlično, na sedam utakmica je dao 11 golova, a i u reprezentaciji Engleske je tresao mreže tokom kvalifikacija.

"Gvardiola je bio deo velikog uspeha Barselone pa ja nikad nisam rekao da je to 'tim Lionela Mesija'", rekao je Poćetino. Gvardiola je prethodno rekao i da "Hari Kejnov tim daje svakog dana po dva ili tri gola", kaže Poćetino.

Poćetino veruje da je Gvardiola bio srećan zbog pobede njegove ekipe protiv Čelsija (1:0) i našalio se da zbog toga nije uspeo da se iskontroliše kao džentlmen.

"Mene to ne dotiče, ali bi mnogi ljudi to mogli da dožive kao nedostatak poštovanja. Svako zaslužuje da bude prepoznat. Tužno je zbog toga kako mogu mnogi da prime te reči, a za mnoge igrače koji igraju ovde je čudno. Ja to nisam uzeo za zlo", kaže Poćetino.

Totenhem svoj sledeći meč igra protiv Bornmauta u subotu na Vembliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d