Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.10.2017.

18:26

Lalatović: Treći put tražim formaciju ove sezone

Trener Čuakričkog Nenad Lalatović kaže da je njegova ekipa "poljuljana" zbog teške povrede Ognjena Mudrinskog, ali veruje u povoljan rezultat protiv Javora.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: Treći put tražim formaciju ove sezone
StarSport

"Mudrinski će mnogo nedostajati. Ovo je treći put ove sezone da opet krećem da tražim formaciju, igru i najboljih 11 igrača", rekao je Lalatović uoči utakmice. Čukarički će u subotu od 17.00 dočekati Javor u 13. kolu Superlige Srbije.

Lalatović neće moći da računa i na Đorđa Đurića i Petra Bojića.

"Ostali smo i bez mnogo igrača letos. Javor nam dolazi u trenutku kad je kod nas konfuzija, ali daćemo sve od sebe da nastavimo gde smo stali, a igramo sve bolje kako odmiče prvenstvo. Moji igrači su već pokazali da su dostojno zamenili fudbalere koji su nas napustili", kazao je Lalatović.

On je rekao da je zadovoljan igrom protiv Partizana u prethodnom kolu, ali da ostaje žal zbog povrede Mudrinskog na toj utakmici.

"Ostali smo bez odličnog igrača i čoveka, a možda mu je i ugrožena karijera. To je veliki stres za njega i njegovu porodicu, ali i za mene kao trenera i sve nas u klubu. Siguran sam da će on sve prebroditi na najbolji mogući način i verujem da će se vratiti jači na teren", naveo je trener beogradskog kluba.

Lalatović je rekao da naredni rival Javor ima veoma brze igrače, dobru tranziciju i da Čukarički čeka "baš teška utakmica". Ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu biće slobodan, dok će za zapad koštati 300 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve