Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.10.2017.

23:25

Ivanović: Trijumf generacije, Bog nas nagradio

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je posle plasmana na Svetsko prvenstvo da je ovo veoma važan trijumf cele generacije.

Izvor: PT

Autor: PT

Ivanović: Trijumf generacije, Bog nas nagradio
Foto: Starsport

"Ovo je važan i veliki trijumf cele generacije, zaslužili smo. Teška utakmica u kojoj je protivnik dominirao, pod pritiskom smo jako teško igrali mislim da nas je bog nagradio, možemo da slavimo uspeh. Naša zemlja je na Svetskom prvenstvu i mislim da ćemo u Rusiji pokazati najbolje lice Srbije. Za mene lično ne postoji bolja zemlja od Rusije tamo mi je svaki stadion domaći", rekao je Ivanović posle meča.

Srbija je na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Gruziju sa 1:0 i kao provoplasirana otišla na Mundijal.

"Mislim da smo stvorili jednu atmosferu koja je napravila ovaj rezultat. Zadnje dve utakmice nisu bile na našem terenu, bili smo smušeni na i delovali smo loše, imali smo jako težak period u fudbalu duzi niz godina, možemo da pokažemo mnogo bolji fudbal", kazao je Ivanović, a potom i dodao.

"Nismo pili još ništa, biće vremena za slavlje još nismo svesni uspeha. Nadam se da će biti slavlja, za nas nema mnogo vremena ali će svako naći vremena", dodao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve