Nova vest
Fudbal

Subota, 07.10.2017.

10:15

"Zidan kao selektor – što da ne?"

Francuski defanzivac Rafael Varan smatra da izbor njegovog trenera u Realu Zinedina Zidana na mesto selektora Francuske ne bi bio pogrešan.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Francuzi u subotu igraju kvalifikacioni meč protiv Bugarske za Svetsko prvenstvo i Varan će verovatno igrati, a njegov trener je u prethodne dve godine sa Realom pokupio sve moguće lovorike.

S druge strane, Francuzi kao selekcija nemaju baš zavidnih rezultata na najvećim takmičenjima poslednjih godina.

"Zidan? Zašto da ne? Pokazao je svoj kvalitet kao trener i bio je odličan igrač. Odličan je trener i onda što da ne?" , rekao je Varan na konferenciji za štampu uoči meča s Bugarskom.

"On i Dešam imaju sličnosti, osvojili su mnogo toga, imali veoma dobre karijere. Imaju mnogo iskustva i obojica imaju u sebi tu smirenost kada treba igrati važne utakmice", kaže Varan.

Bugarska i Francuska igraju od 20.45 pretposlednji meč grupe A, kvalifikacija za Mundijal. Francuska trenutno ima 17 bodova ispred Švedske sa 16, Holandije sa 13 i Bugarske sa 12.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve